Jeugd volleybal

Cool Moves Volley (CMV) is speciaal gericht op kinderen in de leeftijd van 6 jaar tot en met 12 jaar. Door middel van verschillende niveaus leer je stapsgewijs volleyballen! 

Bij Be Fair kun je gaan volleyballen vanaf 6 jaar. Het Cool Moves Volley is een unieke manier om volleybal aan te leren aan de jongste jeugd. Deze volleybalmethode bestaat uit makkelijk te overbruggen niveaus – die speciaal ontworpen zijn per leeftijd – om zo uiteindelijk op het gewenste niveau te komen.images

Cool Moves Volley is een sport met veel ‘coole moves’: opslag, pass, set-up, smash, blok en duik. Je doet elke keer iets anders en met je team probeer je te scoren. Binnen Cool Moves Volley zijn er zes niveaus, waardoor iedereen op zijn eigen niveau kan leren smashen, duiken, serveren en blokken.

Op http://www.volleybal.nl/volleybal/kids-en-jeugd/cool-moves-volley lees je er alles over.

Wanneer je te oud bent om Cool Moves Volley (CMV) te spelen, ga je volleyballen bij Jeugd A, B of C (afhankelijk van je leeftijd). Kinderen vanaf 12 jaar spelen niet meer bij CMV, maar worden ingedeeld in een jeugdteam. Daar leer je hoe je in teamverband speelt! Kijk maar eens bij http://www.volleybal.nl/volleybal/kids-en-jeugd/jeugd-a-b-c

Denk je dat volleybal iets voor jou is, kom dan gerust eens kijken bij een training of wedstrijd van Be Fair. De tijden zijn te vinden bij de betreffende teams. Het wedstrijdprogramma is te bekijken bij “programma en standen”.